Advantage All-Season

1,553.31kr

HANDLA

Artikelnr: 4140000004832636 Kategori:

Upptäck den säkra känslan och kontrollen med BFGoodrich Advantage All-Season. Framtagen för omväxlande väder – kör säkert från tidig vår till sen höst.
Däck för kompakta bilar, minibussar och stadsjeepar
Säker kontroll och prestanda från tidig vår till sen höst
Konstruerad för bra grepp och bromsning på våta vägar
3PMSF-certifierad för dragkraft och grepp på snöigt underlag
Säker kontroll oavsett väderförhållanden.
Låt inte vädret stoppa dina äventyr. Detta mångsidiga on-road-däck ger dig kontroll oavsett om du kör på torra, våta eller snöiga vägar. BFGoodrich Advantage All-Season ger bättre bromsprestanda på våta och torra underlag än föregångaren. Var trygg och säker med 3PMSF-certifieringen, som ger dig självförtroende och kontroll att fortsätta utforska nya vägar, oavsett väder.
Upplev ett däck lika dynamiskt som du.
Njut av varje resa, oavsett väderlek, med BFGoodrich Advantage All-Season. Utvecklad med en ny slitbaneblandning designad för att ge full kontroll i snö med ett V-format spår för utmärkt grepp och dragkraft. Ett öppnare mönsterspår evakuerar vatten, en självstabiliserande mönsterdesign förbättrar köregenskaper och bromsning, och en ny teknologi ger ett förbättrat grepp på våta vägar.
Designad för omväxlande väder
Utforska mer med detta on-road-däck som är konstruerat för att hålla dig säker från tidig vår till sen höst. BFGoodrich Advantage All-Season ger bra valuta för pengarna och mindre krångel.
Håller din körning i balans.
Lämna inte din säkerhet åt slumpen. Däckets slitageindikator låter dig veta om det finns olika slitage mellan vänster och höger sida av ditt däck. BFGoodrich Advantage All-Season håller dig och dina passagerare säkra på vägen.

Varumärke

BF Goodrich

Butik

Dack-online.com

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Advantage All-Season”