Om BilligastDäck

BilligastDäck förmedlar nästan Sveriges alla däck under ett och samma tak! Tanken är att du som kund på ett enkelt sätt ska kunna söka efter unikt däck eller fälg utan att behöva besöka Sveriges alla butiker eller verkstäder. Det ska räcka med en butik, Billigastdäck.se

Oavsett om du som kund söker efter en Bästa däcket, Billigt däck, finaste fälg i krom…  ska du finna allt här hos oss på BilligastDäck. Vi inte bara förmedlar Bildäck, MC-däck eller däck till släpkärran utan har även flertalet guider för att välja storlekar och mått på alla bildäck och fälg. Många besöker just våra guider inför köp utav bildäck, t.ex. för att tyda vad olika beteckningarna på bildäcken betyder.

Hos oss har vi mellan 20 000 till 30 000 unika produkter! Till detta tillkommer en stor variation utav storlekar och färger. Kombinationen utav det gör att det i slutändan rör sig om 100 000 olika Bildäck, fälgar och kombinationer. Vi uppdaterar dagligen vår databas med REA och ordinarie priser. På det tillkommer våran tjänst med rabattkoder som är en populär tjänst vi tillhandahåller.

Information om BilligastDäck.se

Företagsinformation

BilligastDäck är en del utav Tomsjo Consulting AB som har sitt säte i Stockholm. Tomsjo Consulting AB har certifikatet Certifierad E-handel som uppdateras dagligen. Likaså har vi rätten att bära sigillet ifrån UC som ett intyg att vi har en ordnad ekonomi i bolaget.

Historia

BilligastDäck är en del utav flera butiker inom e-handel som drivs utav Tomsjo Consulting AB. Butiken BilligastDäck är resultatet utav att personer med bakrund inom Finans, utveckling och intresse utav Bilar beslutade sig för att hjälpa kunder att på ett enkelt sätt fina de däck eller fälgar som de kan söka efter i en och samma butik. Tanken är att man inte ska behöva gå in på t.ex. Mekonomen, Bythjul m.fl, utan vi samlar ALLT hos BilligastDäck där vi uppdaterar produkter och priser dagligen. 

Vårt mål

Vi på BilligastDäck har som mål att vara ledande inom förmedling utav Däck och Fälgar som tjänst. Våra återkommande kunder ska alltid känna trygghet i att få rätt pris och hitta billigast möjliga pris för alla däck på den svenska marknaden. Det ska vara enkelt och vi vill att kunderna ska återkomma gång på gång då de vet att vi tillhandahåller bästa pris på marknaden för däck. 

Kontakta BilligastDäck.se

A part of Tomsjo Consulting AB
Org: 556979-6344
Säte: Stockholm
Telefon: 08-551 06 330
E
-post: billigastdack@tomsjo.se