g-Grip All Season 2

2,260.12kr

HANDLA

Artikelnr: 4140000001605637 Kategori:

BFGoodrich g-Grip All-Season 2 har utmärkta bromsegenskaper på våta vägar, väggrepp på torra vägar och är certifierat för körning på snö för användning i alla väglag.
BFGoodrich för körning på väg från tidig vår till sen höst
Utmärkt prestanda för bromsning på våta vägar
Effektiv evakuering av vatten för att minska risken för vattenplaning
Förbättrat väggrepp för kortare bromssträcka på torra vägar
Certifierad för körning på snö (3PMSF)
Utmärkta bromsegenskaper på våta vägbanor
BFGoodrich g-Grip All-Season 2-däck har V-formade mönsterspår som gör det lätt att evakuera vatten och minskar risken för vattenplaning. Med ett däck som har goda bromsegenskaper kan du köra tryggt på våta vägbanor från tidig vår till sen höst.
Bättre väggrepp på torra vägar
För ett ännu bättre väggrepp på torra vägar ger BFGoodrich g-Grip All-Season 2 kortare bromssträckor på torra vägar än den tidigare generationen av däck. Tack vare en teknologi som gör kontaktytan större vilket minskar bromssträckan med 3,5 meter på torra vägar. Prestanda från tidig vår till sen höst utan att kompromissa med säkerheten.
Certifierad för vinterkörning (3PMSF)
Prestanda från tidig vår till sen höst i alla väder. BFGoodrich g-Grip All-Season 2 är 3PMSF-certifierat för körning i vinterväglag. Kör med god kontroll utan att byta däck, med utmärkt dragkraft på snö och god prestanda på is. 3PMSF-märkningen garanterar att du lätt kan starta och bromsa på snövägar. Du och dina passagerare kan känna er trygga i alla väder.

Varumärke

BF Goodrich

Butik

Dack-online.com

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”g-Grip All Season 2”